Se flere gallerier på Cornice torget
Legg i favoritter
TITTEL:
Chefchauen, Alcasaba
OM BILDET:
Størrelse 45 x 30 cm
Bildebredde: 45 x 30 cm
Opplag: 20 stk.

Velg et miljø, for å få et inntrykk av størrelsen på bildet.
KUNSTNER:
Svanhild Stub
OM SVANHILD STUB:
Født 1957, Kunstner Lærer i mange år, BSc i kunsthistorie, Nordisk språk og Litteratur NTNU Trondheim. Atelier og studio i Trondheim og Spania.
FLERE BILDER
Vi har 15 bilder til av Svanhild Stub. Se bildene i vårt galleri.
TEKNIKK:
D.G.A
OM D.G.A:
Digital Graphic Artwork. En blandingsteknikk hvor man blander det analoge og det digitale. Utgangspunktet er et tradisjonelt manuelt laget bilde. Et bilde laget av en kunstner ved hjelp av maling, tegning eller andre maleriske verktøy. Bildet blir så digitalt fotografert eller scannet. Neste trinn foregår på dataskjerm hvor kunstneren arbeider videre på det nå digitale bildet. Når kunstneren er fornøyd med resultatet er bildet klart for trykking eller utskriving fra en digital printer. Fordelen ved denne trykke- eller utskriftsmetoden er at den gir langt større kontroll med sluttresultatet enn f eks litografi eller serigrafi.
PRISEN INKLUDERER
- Bildet
LEVERING
Bilder uten innramming kan sendes med Posten, eller hentes i vår butikk. Bilder med innramming må hentes i vår butikk. Fraktkostnader beregnes i kassen.
Vauxs Galleri og Rammerverksted
Vi er veldig stolt og ydmyk av samarbeidet vi har med kunstnere presentert her på nettsiden. Det er også en glede å omfavne deres arbeid med respekt og verdighet
Vi holder til i Banevigsgate 5, Stavanger, 4006 Stavanger
GALLERI
Vi har et stort utvalg av kunst, se alle våre bilder her.
GÅ TIL FORRIGE SIDE
FARGEAVVIK
NB! Farger på kunst, rammer og passepartout kan avvike fra skjerm til skjerm.